Tijdens de wintermaanden hebben wij (mits voldoende reserveringen) op de vrijdagavond een visbuffet vanaf 17:30

 

Vrijdag  7 februari

Vrijdag  21 februari

Vrijdag  7 maart

Vrijdag  21 maart

Vrijdag  4 april 

 

 

 

 

 Voorgerechten,

  • Mosterd en een vissoep
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Zoute haringen
  • Een plank met gerookte vissoorten (zalmfilet, gerookte makreel en forel)
  • Zalm en een huzarensalade
  • Rauwkost salade ( biet/geitenkaas en gerookte kip/mango )

 Hoofdgerechten,

  • Gebakken kibbeling, visfriet, en gebakken mosselen.
  • Zalmfilet, sliptong, en kabeljauwfilet.
  • Kip sate´, varkenshaas medallions met champignon roomsaus en spareribs
  • Gele bietjes, stoofpeertjes, en boontjes met spek.
  • Gebakken aardappelen, friet en aardappel gratin.

En ter afsluiting ijs/ dessert of koffie e/o met likeurtje na.

De prijs per persoon is € 31.95 ( excl drankjes)