Tijdens de wintermaanden hebben wij (mits voldoende reserveringen) op de vrijdagavond een visbuffet vanaf 17:30
Vrijdag 7 februari
Vrijdag 21 februari
Vrijdag 7 maart
Vrijdag 21 maart
Vrijdag 4 april
Voorgerechten,
- Mosterd en een vissoep
- Stokbrood met kruidenboter
- Zoute haringen
- Een plank met gerookte vissoorten (zalmfilet, gerookte makreel en forel)
- Zalm en een huzarensalade
- Rauwkost salade ( biet/geitenkaas en gerookte kip/mango )
Hoofdgerechten,
- Gebakken kibbeling, visfriet, en gebakken mosselen.
- Zalmfilet, sliptong, en kabeljauwfilet.
- Kip sate´, varkenshaas medallions met champignon roomsaus en spareribs
- Gele bietjes, stoofpeertjes, en boontjes met spek.
- Gebakken aardappelen, friet en aardappel gratin.
En ter afsluiting ijs/ dessert of koffie e/o met likeurtje na.
De prijs per persoon is € 31.95 ( excl drankjes)